Το πρώην κινηματοθέατρο «Αττικόν» ανακαινίζεται και επεκτείνεται. Μετατρέπεται σε χώρο για καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, καθώς και για τη διεξαγωγή τουριστικών και άλλων συνεδρίων. Το έργο θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017. 2 εκ. 

Το Χάνι του Ιμπραήμ αποκαθίσταται και αλλάζει χρήση, ώστε να γίνει χώρος - έμβλημα για τον πολιτισμό και την τέχνη της πόλης αλλά και για να ενισχύσει την επιχειρηματική και οικονομική αειφορία της Πάφου. Στον χώρο θα λειτουργούν εργαστήρια παραδοσιακών επαγγελμάτων, αίθουσες εκθέσεων και εκδηλώσεων, μικρός ξενώνας καλλιτεχνών κ.ά. 3,7εκ. 

Η Πλατεία Διοικητηρίου ανασχεδιάζεται. Ανακατασκευάζεται το μικρό κυλικείο, το γραφείο ταξί και ο ελεύθερος ανοιχτός χώρος. 2 εκ. 

Η Δημοτική Αγορά εξωραΐζεται λειτουργικά και αισθητικά, μετατρέπεται σε βολικό και ελκυστικό προορισμό για καταναλωτές και επισκέπτες. 2,3εκ. 

Ενοποίηση των Αρχαιολογικών Χώρων Κ. Πάφου ( το έργο σχεδιάστηκε και έγινε ώριμο από τον Δήμο Πάφου και εκτελείται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων) 3,3εκ. 

Η δημιουργία 10 εισόδων της πόλης, περιλαμβανομένης της διαμόρφωσης του κυκλικού κόμβου στο τέρμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου. 200χιλ.

Η δημιουργία 10 νέων πάρκων στην πόλη με παιδότοπους. 900χιλ.

 Δρόμοι γύρω από το Μαρκίδειο Θέατρο 1,5εκ

Επέκταση του Κοιμητηρίου στην Έξω Βρύση. 290χιλ

 Η τοπιοτέχνηση της Λεωφόρου Τάφων των Βασιλέων, περιλαμβανομένου του κυκλοφοριακού κόμβου στη συμβολή με τις Λεωφόρους Απ. Παύλου και Αγίων Αναργύρων. 90χιλ

Η ασφαλτόστρωση των δρόμων και η επισκευή των πεζοδρομίων. 600χιλ

Εξωραϊσμός: Προσόψεων κτιρίων στο εμπορικό κέντρο 250χιλ