για την Πάφο που μας αξίζει

 Φίλες και φίλοι,

Μόλις 22 μήνες χρειάστηκαν για να υπερβούμε μια μακρά εποχή αδράνειας. Να σχεδιάσουμε και να ξεκινήσουμε την υλοποίηση των μεγάλων και μικρών έργων υποδομής που τόση ανάγκη είχε η πόλη μας. 

Σήμερα, η Πάφος ομορφαίνει και αναπτύσσεται με έργα που βελτιώνουν τη λειτουργία της, βοηθούν τους επαγγελματίες, αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και προσελκύουν ποιοτικό τουρισμό.

Το κατορθώσαμε μαζί.

Σε 22 μήνες παραδώσαμε έργο που άλλες πόλεις δεν έχουν δει σε πενταετίες. Είμαστε ευχαριστημένοι; Φυσικά όχι! Έχουμε ψηλότερους στόχους για την Πάφο που μας αξίζει και είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να τους υλοποιήσουμε.

 Είναι στα σκαριά έργα, σχέδια, μελέτες που θα οργανώσουν και θα διευκολύνουν τη ζωή μας στην πόλη. Ιδέες για εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης που θα μειώσουν τη δημοτική επιβάρυνση. Προτάσεις για επενδύσεις σε υποδομές και γνώση που θα παράγουν πλούτο και θέσεις εργασίας.

Και είμαστε μόνο στην αρχή. Όραμά μας είναι μια έξυπνη, πράσινη και όμορφη πόλη που αξιοποιεί την κληρονομιά της και επενδύει στην προοπτική της.

Περισσότερο όμως και από τα έργα, είχε για εμάς σημασία να αποκαταστήσουμε το κύρος της πόλης μας. Την αξιοπρέπειά της που κάποιοι πέταξαν στα σκουπίδια. Να ξαναθυμίσουμε στην Κύπρο ότι Πάφος σημαίνει ήθος, προσφορά, πολιτισμός.

Κάναμε ό,τι επέβαλλε η συνείδησή μας για να κυκλοφορούμε, ξανά, με το κεφάλι ψηλά. 

Σήμερα, σας ζητώ να συνεχίσουμε την πορεία μπροστά, διασφαλίζοντας τη θέση της πόλης μας στο μέλλον. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Στις 18 Δεκεμβρίου, μαζί για την Πάφο που μας αξίζει.

Φιλικά 

Φαίδωνας Φαίδωνος